Tietoa meistä

Ota yhteyttä

Haaveesta totta

Edullisen ja modernin hotellin perustaminen oli meidän molempien pitkäaikainen haave. Täältä löydät lisätietoa meistä ja 20Roomsin tarkoituksesta ja missiosta.

Keitä olemme

Me olemme Fanni ja Simo, nuoripari Helsingistä. Olemme molemmat opiskelleet sekä työskennelleet hotellialalla ja nähneet kaikenlaisia majoitusmuotoja lukuisilla matkoillamme eri puolilla maailmaa. Olimme haaveilleet oman yrityksen perustamista ja niinpä sen teimme! Kokosimme yhteen kokemuksemme erilaisista majoituspaikoista asiakkaana ollessamme sekä ajasta, jonka olimme molemmat viettäneet vastaanottotiskin takana. Näistä syntyi 20Rooms: edullinen, moderni ja mutkaton.

Mistä nautimme

Matkustamisesta, iltapäivätorkuista, tyttäremme kikatuksesta, aidoista asiakaskokemuksista.

Missiomme

20Rooms on paikka, joka yhdistää hotellin ja hostellin parhaat puolet. Haluamme, että vieraamme voivat täällä tutustua muihin matkailijoihin ja jakaa kokemuksiaan, kuitenkin nauttien oman hotellihuoneen tarjoamasta rauhasta. Tiedämme, että asiakkaat haluavat tulla kuulluiksi. Siksi otimme ensimmäisen askelen kohti sinua, vierastamme. Saatat siksi löytää meidät hörppimässä aamukahvia tai työskentelemässä jossakin yleisistä tiloista, kuten vaikkapa ruokailutilasta. Liity siis seuraamme!

Simo & Fanni

Varaa huone