20 modernia huonetta tarvitsemillasi mukavuuksilla. Yhteiset kylpyhuoneet ja wc:t sekä yleiset tilat.

Huoneet

Meillä on yhteensä 20 huonetta. Huoneita on sekä yhdelle, kahdelle että kolmelle hengelle. Kaikissa huoneissa on laadukkaat yksittäissängyt, ilmainen langaton internetyhteys, taulutelevisio, naulakko ja työpöytä.

Huoneet siivotaan päivittäin. Kaikki kylpyhuoneet sekä WC-tilat jaetaan muiden hotellivieraiden kanssa.

Parkkipaikka

Pinnasänky

Yleiset tilat

Jaetussa keittiössä voit laittaa itsellesi ruokaa ja säilyttää omia eväitäsi jaetun keittiön jääkaapissa. Lisäksi voit ostaa meiltä pientä purtavaa sekä nauttia laadukkaasta kahvi- ja teetarjonnastamme. Yleisissä tiloissa toimii myös nopea langaton nettiyhteys.

Istahda hetkeksi alas ja uppoudu mukaansatempaavaan dekkariin, joita löytyy kirjastostamme muidenkin kirjojen ohella. Voit jopa ottaa kirjan matkaasi, jos et ehdi sitä paikan päällä lukea. Muistathan kuitenkin jättää tällöin jälkeesi jonkin toisen kirjan. Näin kirjastossamme on lukemista myös seuraaville vieraille!

Haluatko käpertyä sohvalle katselemaan jotakin hömppää televisiosta? Tuleeko illalla Mestareiden liigan peli? Yhteinen TV-tilamme on mitä parhain paikka nauttia suorista lähetyksistä tai leffoista, jos haluat mieluummin jakaa nämä hetket muiden kanssa.

Pitkäaikaismajoitus

Haluaisitko majoittua yli kymmeneksi päiväksi? Mainiota! Ota yhteyttä meihin suoraan.

Varaa huone